måndag 17 augusti 2009

...love is in the air....

Bild lånad från villa solidens hemsida
Mmmmm, det har varit en fantastisk helg!
Jag och min underbara man har firat 6-årig bröllopsdag. För 6 år sen efter vigseln i Krokeks Kyrka åt vi en underbar bröllopsmiddag på Villa Soliden. Vi hade ett litet bröllop i hemlighet och endast våra närmsta nära & kära var närvarande.....
Hemligt & hemligt... ti-hi.... Trodde vi!!! Det visade sig att våra föräldrar en månad innan vigseln hade skickat ut inbjudningar till alla våra vänner för en överaskningsfest.... Så efter middagen fick vi ögonbindlar, blev satta i en bil och kördes till festlokalen där vi möttes av ca 40 personer som vi tyckte om!!
bilder lånade från villa solidens hemsida
Ovan ser ni de underbara lokalerna i Villa Soliden, en atmosför och ett bemötande som gör att man vill återvända.... Och det gjorde vi!
6 år senare åt vi middag i deras underbara glasveranda och njöt av tillvaron. De hade dukat upp till sommarbuffe och maten smakade verkligen utsökt!
Har ni vägarna förbi Kolmården är detta ställe verkligen väl värt ett besök, om inte för maten så för deras underbara vita inredning....

14 kommentarer:

Carro sa...

Det var då inte det lättaste kan man säga :)) Det var väl mycket "åhh, titta Tobias vad söt han är, visst behöööver vi en til?" Men får gräva fram dom goda argumenten helt enkelt! Hur gammla är dina?

Tanjis sa...

Oj,grattis på bröllopsdagen (i efterskott). Va roligt!

Tallrikshyllan är ju faktiskt ett fynd från IKEA. Den var från början furu färgad såklart men nu vit. Vill ha en till tallrikshylla men tycker som dig att de är så dyra. Jag hade tänkt snickra ihop en själv (finns en finfin beskrivning i Anna Örnbergs bok :Inred och dekorera ljust och lantligt. Verkar faktiskt inte alls svårt!

Ja, Tildorna började jag sätte ut på Tradera (alldeles för billig insåg jag sedan).Egentligen är de värda mycket mer. Som jag ser det nu skulle egentligen en ängel som din stora vara värd minst 349 kr. Tänk så mycket pill som ligger bakom. Jag vet en bloggerska som tar 500 kr för en sådan men det känner jag känns lite för dyrt om man vill att många ska kunna köpa. Men det är som sagt svårt!
Trädgårdsänglarna som jag såg i Nora sålde jag på Tradera för 149 kr och i affären såldes de för 349 kr (och de är ju mycket mindre än tex ängeln i ditt förra inlägg).
Sen beror det ju på hur mycket "extra" man har dekorerat den, alltså med knappar, spetser och sånt.
Men jag är som du och har nästan inga Tildor kvar hemma och det är ju lite trist. Därför ska jag nu hellre behålla dem om jag inte tycker att jag får rätt pris för dem. Nu vet ju folk att de kan gå in på Tradera och slippa betala för mycket...........

Nettan sa...

Stort grattis i efterskott på eran 6~ åriga Bröllopsdag.

Ojj vilken överrasning ni fick, kul att få fira denna dag med era vänner =)

Önskar er fler fina Bröllopsdagar !
Kram Nettan

Carro sa...

Ja det klart! Men det kanske kommer, vi får hoppas :)) Jag tänkte, dom där kaninerna du syr upp, hur mycket tar du för dom? Och vart (ort) ligger loppisen?

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Grattis till de 6 åren!!
Härlig överraskning ni fick!!
Verkligen ett minne för livet!

Åh va jag tycker om tilda dockorna blir ju alldeles sjuk här på din blogg!!

Hoppas du får en bra vecka, kram Camilla.

Lyckoslanten sa...

Varma grattis till de sex åren som gifta! Lovar, det blir bara bättre! Tack för att du tipsade om änglarna till jul! Perfekt för mig att sy med de äldre eleverna! ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis i efterskott på Bröllopsdagen. Verkar vara ett fint ställe ni firade på. Och en sån fin Tilda-prinsessa du sytt.
Kul att du är med och tävlar.
Kram AnnaMaria

Anonym sa...

Tack så mycket för de uppmuntrade orden. Dagen har blivit väldigt lyckad ändå..

Kram L-F

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad mysigt det låter! Jag har kompisar som bott där och tyckt det var helt ljuvligt. Själv bor jag ju något stenkast därifrån så det blir nog ingen övernattning*fniss*

Nej, Tildaburkarna köpte jag nog förra året tror jag...

Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis på bröllopsdagen. Så kul att bli överraskad så där. Måste ha varit jätte kul. Vet inte om du såg att du vunnit i min tävling. Du får maila vad du önskar i pris samt din adress.

Ha det bra!
Kram Ullis

sand mellan tårna sa...

Kul att du kikade in hos mig..... Fritt fall var så coolt!

Kram Kram!

annashusidingtuna sa...

Grattis på bröllopsdagen!
Kram Anna

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Grattis på bröllopsdagen då , va roligt att vara tillbaka på plats !
Vilket härligt bröllop , kul med överaskningar som verkligen blir överaskningar .
Jag skulle överraska min man på vårat bröllop som vi planerat i en trädgård för att jag inte ville stå i en kyrka . Min man var lite besviken på det men fogade sig eftersom jag ju ändå sagt ja till slut ;-)
Men så tyckte jag så synd om honom och planerade i hemlighet en kyrkovigsel , det gick jättebra ända till den förvirrade prästen ringde hem och försa sig :-D

Ha det bäst !
kram/Lotta

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Förresten kan Harry bo hos dig tills han är rumsren ?
;-)