tisdag 20 juli 2010

Så fort tiden går!!!

... Prinsessorna och jag njuter av lediga dagar fyllda med bad och annat bus.... Och snart får även min bättre hälft semester. Längtar!!!! Och magen den växer, prinsessorna pratar med lillebror varje dag, snart måste vi börja fundera på vilken spjälsäng som ska inhandlas. Givetvis blir den vit, eller..... ti-hi...

7 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Låter som om det bara är gott i väntan på lillebror hos dig! ♥

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om ni har härliga dagar. Hoppas att det går bra i värmen men den lilla prinsen i magen.

Kram Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Visst har vi underbart väder här hos oss. Vi har verkligen fått en riktig sommar i år:) men det behövdes ju efter den vinter vi fick... snacka om temperaturskillnader!!

Kram Annica

Lindas änglar sa...

Härligt med sommar!
Vilken söt ängel, skylten är jättefin.

Mia sa...

Nämen, har ni också en liten prins på väg? När är lillebror beräknad att anlända? Här har vi nu 39 dagar kvar till bf och det mesta är inhandlat och fixat, nu är det bara magen och längtan som är stor... :)

Kram Mia

Lina Gardelid sa...

Hej!
Nu är jag igång igen och det firar jag med att ha en tävling på min blogg! Annorlunda, färgglada, fina, kul och användbara kort lottas ut! Ta gärna en titt och se ifall du vill vara med!
Hälsningar
/Lina (f.d Lina på gården)

Hanna sa...

Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar du mina senaste shoppingfynd, fina bilder, diverse tankar osv.. Ha en trevlig kväll!