onsdag 16 september 2009

...välkommen...

... in i mitt "pysselparadis"... ti-hi.... Här sitter jag och sy och pysslar på lediga stunder. Det vita skrivbordet passar perfekt att ha symaskinen på! Stolen hittade jag i uthuset här på torpet när vi röjde. Det finns en till likadan stol och den har jag ute i butiken och lägger kuddar och annat mysigt på..
Hyllan mellan fönstena ska egentligen inte stå där...... I vanliga fall så står den mot väggen på andra sidan av rummet men den ska målas en gång till..... Och när man ska måla kan ju inte möbler stå i vägen... ti-hi....


Dom här två änglarna är nysydda och sitter i fönstret framför skrivbordet. Jag beställde tyget från Panduro och när jag packade upp det ur paketet visste jag med en gång att det skulle sys änglar.
För dom som inte redan visste det så är jag tokig i turkost....


I det andra fönstret sitter det här gänget..... Änglarna har jag tänkt att ta med mig på en julmarknad i vinter... Eller så syr jag nya... Jag sydde dom i somras och har aningen svårt att skiljas från dom!9 kommentarer:

Tanja sa...

Åh så fint det ser ut! :)
Jag vågar då inte visa min pysselhörna. *skratt*
Jag hade gkort iordning ett så fint rum men nu har vi flyttat runt så nu sitter jag och pysslar i vårat gamla sovrum och det skulle verkligen behöva renoveras...........

Jag älskar ju också turkost! Är det turkosa tyget från nya Tilda-serien?
De vart ialla fall väldigt fina! :)

Lyckoslanten sa...

Vilket trevligt ställe du tillverkar dina raringar vid! Har du fått mönstren till julänglarna från Panduro ännu. Du hade ju specialsytt några egna tidigare! Undrar om de finns i det inspirationshäfte jag beställde nyss... :o)

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Vad fint du har gjort...skrivbordet passade jättebra framför fönstret.Stor kram

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt ställe du har att pyssla på. Måste fixa till i källaren så jag slipper vara vid köksbordet när jag ska göra något. Dina saker som du syr är ju helt underbara.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Lyckoslanten sa...

Jag fick en award för en Tildainspirerad blog och nu ger jag den till dig, eftersom du är så mycket Tilda! :o)

Sari sa...

Hejsan!
Här hittade jag ännu en fin Tilda-blogg! Jag blir SÅÅ nyfiken på dessa Tilda-fiurer... Skulle vilja pröva på att sy en själv, men har inte kommit dit, inte än iallafall!
Jättefint loppisfynd, "veckotavlan", som du visade i förra inlägget!
Ha det så bra! /Sari

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Det där är något jag saknar. En egen liten vrå att pyssla i...

Kan se att det hos dig råder full kreativitet iallafall:)

Kram Annica

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack

Anonym sa...

Tak for en interessant blog